Parkettläggning

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor​

Plastmattor är lämpade i alla utrymmen, förutom våtutrymmen. Den klarar spill och är lätt att hålla ren. Det finns många fabrikat och ännu fler mönster, utseende och design. Vinylmatta var
populärt under 80-talet och kommer nu tillbaka med stormsteg tack vare sin design och användningsytor.

Kontakta oss idag

Hör av dig för att schemalägga en konsultation och få en offert för att installera vinylmatta i ditt hem eller företag.

Installation

För att installera vinylgolv behöver man först förbereda ytan där golvet ska placeras genom att rengöra den och ta bort alla gamla beläggningar och skador. Sedan mäts golvet ut och skärs till rätt storlek och form. Beroende på typen av vinylgolv kan det finnas flera installationstekniker som kan användas, såsom limning, klicksystem eller flytande installation.

Reparation

För att reparera vinylgolv kan man använda en vinylreparationskit som innehåller lim, vinylbitar och en värmeplatta. Om golvet har stora skador eller sprickor kan det behöva bytas ut helt.

Underhåll

För att underhålla vinylgolv är det viktigt att hålla det rent genom att regelbundet dammsuga eller sopa bort smuts och skräp. Golvet kan också rengöras med milda rengöringsmedel och vatten. Det är viktigt att undvika att använda för starka kemikalier eller slipande rengöringsmedel som kan skada ytan på golvet

Kom igång med ditt projekt​

Stort eller smått, vi ger dig en komplett och kostnadsfri offert enligt dina behov och önskemål. Vad väntar du på? Skriv till oss nu!